Αθλητισμός

Πρόγραμμα 27ης αγωνιστικής Super League: “Τελικός” στην Κρήτη για ΑΕΚ, ενδιαφέρον ματς στη Λεωφόρο

Πρόγραμμα 27ης αγωνιστικής Super League: “Τελικός” στην Κρήτη για ΑΕΚ, ενδιαφέρον ματς στη Λεωφόρο
Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά για να μη βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Στη Λεωφόρο, ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πάντα σκληροτράχηλο Πανιώνιο.

​Η εμβόλιμη 27η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ειδικά στην Κρήτη, η ΑΕΚ ψάχνει μόνο το τρίποντο απέναντι στον Πλατανιά, ενώ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον εκπληκτικό φετινό Πανιώνιο.

Η Ένωση δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα καθώς κάτι τέτοιο ίσως στοιχίσει στο τέλος τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Ειδικά μετά και τη νίκη της Ξάνθης χθες, η ΑΕΚ βρίσκεται στα… σχοινιά. Από την πλευρά του ο Πλατανιάς διεκδικεί ακόμα την είσοδο στην πεντάδα και παρότι φαίνεται δύσκολο, είναι αποφασισμένος να το παλέψει όσο πάει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό. Κολοβέτσιος, Βινίσιους και Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να δουν μια θέση στο αρχικό σχήμα, με τον τελευταίο να πλαισιώνει τον Αραούχο στην κορυφή. Στον Πλατανιά, ο Γιώργος Παράσχος είδε τους Γιακουμάκη, Μανούσο και Καρυπίδη να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, με τον πρώτο πάντως να μένει πιθανότατα στον πάγκο.

Στο άλλο ματς στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον πάντα υπολογίσιμο Πανιώνιο με τους «πράσινους» να πηγαίνουν με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ. Ενδεκάδα που κερδίζει δεν… αλλάζει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κάρλος Ζέκα, τη θέση του οποίου στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Λουντ. Από την άλλη ο Πανιώνιος, που είδε τον ΠΑΟΚ να τον προσπερνά στη δεύτερη θέση μετά τη χθεσινή του επικράτηση στο Περιστέρι, μετράει δύο απουσίες, αυτές των Φούντα και Ενγκόγκ.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League:

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (17:15 – NS1)

Πλατανιάς – ΑΕΚ (19:30 – NS1)

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments