Γυναίκα

Η μόδα κάνει κύκλους

Η μόδα κάνει κύκλους
Το χθες και το σήμερα στα fashion trends από την Ελισάβετ Σπανού για το www.pagenews.gr.

Για όποιον ασχολείται με τη μόδα είναι γνωστό ότι η μόδα κάνει “κύκλους”, “κοιτάει” συχνά πίσω, παλιές τάσεις επανέρχονται και τυχερές -τυχεροί είναι εκείνοι που κρατούν χαρακτηριστικά ρούχα κάθε σεζόν στη ντουλάπα τους!

Τυχεροί όσοι αντιστάθηκαν στον πειρασμό να πετάξουν το ζευγάρι παπούτσια που πριν 10 χρόνια είχαν αγοράσει…. και έχουν στην καρνταρόμπα τους “κομμάτια” ακόμα και 20 ετών!

Με τα 80’s σαφώς να έχουν την τιμητική τους στα fashion trends της εποχής, τα 90’s και τα 00’s δείχνουν να επανέρχονται! Δυναμικά και γρήγορα! Πάμε να δούμε τι θα ΞΑΝΑ φορέσουμε οι λίγο πιο μεγάλες και τι θα “ζήσουν” στον τομέα της μόδας οι νεαρότερες….

Χαμηλόμεσο παντελόνι!

Τότε….

Και τώρα….

Με την Keira Knightley και την Emily Ratajkowski να αναδεικνύουν το look με τον καλύτερο τρόπο… όπως καταλαβαίνετε όσες αγωνίστηκαν να συνηθίσουν τα ψηλόμεσα παντελόνια και την mom γραμμή στα τζιν… τσάμπα κόπος! Low waist και super low waist προ των πυλών ξανά! 

Τα μικρά “επώνυμα” τσαντάκια!

Χωράει το κινητό, τα κλειδιά και κραγιόν μετά βίας! Μικροσκοπικά και χαριτωμένα παρόλο που προσωπικά ποτέ δεν τα βρήκα βολικά… επανέρχονται! Για όποιον δηλαδή πρόλαβε να ξεχάσει εκείνο το μικρό καφέ “Luis Vuitton” και στην περίπτωση που κάποια το άφησε από το χέρι της!

Τότε….

Και τώρα…

Η φούστα “balloon”

Από ταφτά, μουσελίνα, αλλά ακόμα και βαμβακερές, ήταν ένα από τα must have των 90’s! Λίγο “ρομαντική”, λίγο “αθώα” και ο καλύτερος τρόπος να “κρύψεις” τις ατέλειες που έχει συνήθως το “μεσογειακό” σώμα! Νομίζω ότι θα τις υποδεχτούμε και πάλι με χαρά!

Τότε…

Και τώρα….

Για το τέλος άφησα το καλύτερο… μιλώντας για 00’s πια!

Ugg μπότες…. 

Αν και για μένα δεν έφυγαν ποτέ από την καθημερινότητα μου, η αλήθεια είναι ότι το peak τους το είχαν αρχές των 00’s. Περάσαμε τη φάση που δεν έπρεπε να τις φοράς γιατί δεν έδειχνες αρκετά φιλόζωος (!!!) και τώρα που ξεπεράσαμε τις ευαισθησίες επανήλθαν… η φωτογραφία για το τότε…

Με την υπέροχη Sienna Miller φωτογραφημένη το 2004 που δείχνει ξεκάθαρα ότι αν το πόδι είναι όπως πρέπει…ακόμα και με ugg είναι όμορφο!

Για το τώρα….τα μοντέλα-σταρ της εποχής

Rosie Huntington-whiteley, Kendall Jenner και Gigi hadid φωτογραφίζονται στο instagram και κάνουν σιγά σιγά την “επαναφορά” των ugg…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments