Γυναίκα

Μedical tattoo: “Μεταμορφώνει” τα σημάδια του σώματος

Μedical tattoo:  “Μεταμορφώνει” τα σημάδια του σώματος
Η Ελισάβετ Σπανού γράφει αποκλειστικά στο www.pagenews.gr για το medical tattoo.

Για τα τατουάζ έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, η αγάπη μου γι αυτά γνωστή.

Σήμερα θα σας μιλήσω για τατουάζ….και ένα κορίτσι! Ένα κορίτσι που δίνει στη δερματοστιξία μια άλλη “οπτική” από αυτή που έχουμε συνηθίσει. 

Την λένε Ρεβέκκα Γιανοπούλου και μπορεί να σου φανεί γνωστό το πρόσωπο της αφού κάποτε συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “το μπαρ”.

Ο καιρός  πέρασε  και η Ρεβέκκα εδώ και χρόνια ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, τα tattoo! 

Χαμογελαστή, θετική και με τρυφερότητα σε υποδέχεται και το καταλαβαίνεις ότι το γουστάρει στ αλήθεια αυτό που κάνει! Το μοναδικό και ξεχωριστό μαζί της, που ακόμα κι εγώ που “ασχολούμαι” με το θέμα δεν γνώριζα ότι υπάρχει…είναι πως εξειδικεύεται χρόνια στο “medical tattoo”! 

Τι σημαίνει αυτό; Σημάδια από ουλές, χτυπήματα, χειρουργεία και ότι μπορείς να φανταστείς στα μεταμορφώνει σε κάτι όμορφο αλλάζοντας εντελώς την αίσθηση της “πληγής” η οποία υπάρχει κάτω από σημάδια τέτοιου είδους.

Πριν περίπου ένα χρόνο η Ρεβέκκα αποφάσισε να σβήσει και να παλέψει ίσως με τα πιο “δύσκολα” σημάδια στο σώμα αλλά και στην ψυχή μιας γυναίκας. Την ημέρα ενάντια στον καρκίνο του μαστού “χτύπησε” (δωρεάν!!) τατουάζ θηλές σε γυναίκες οι οποίες είχαν υποστεί μαστεκτομή.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται για κάτι τέτοιο λέγετε “μικροχρωστική” και τα χρώματα της είναι αποκλειστικά και μόνο ιατρικά, παρασκευασμένα σε εργαστήρια διεθνούς εγκυρότητας και φήμης! 

Κατά την διαδικασία της μικροχρωστικής, χρωματίσουμε τα λευκά σημεία με χρώματα κοντινά σε αυτό του δέρματος, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ύστερα θα ζωγραφίσουμε και θα χρωματίσουμε μια καινούργια θηλή με μέθοδο 3D, παίρνοντας ως μοντέλο τη θηλή του άλλου στήθους. Γι’ αυτό απαιτείται τέλεια γνώση του δέρματος αλλά και των χρωστικών που χρησιμοποιούνται, ώστε να γίνουν σωστές επιλογές χρωμάτων, μίξεις καθώς και ποιοτική επιλογή προϊόντων.

Είχε αναφέρει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της…. 

Ο χώρος της “chakana tattoo” στην Γλυφάδα, καθαρός και όμορφος πλαισιώνεται κι από άλλους tattoo artists που ασχολούνται με το τατουάζ στην μορφή που όλοι το ξέρουμε! 

Αν κάτι λοιπόν σε “πλήγωσε” τώρα ξέρεις που σβήνουμε πληγές… Ρεβέκκα το κανείς και για καρδιές;;;! 🙂

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments