Διεθνή

Απίστευτο: Γέννησε εν πτήσει με τη βοήθεια των αεροσυνοδών (pics)

Απίστευτο: Γέννησε εν πτήσει με τη βοήθεια των αεροσυνοδών (pics)
Το πλήρωμα και ορισμένοι από τους επιβάτες του αεροσκάφους βοήθησαν τη νεαρή μητέρα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με το αεροπλάνο να βρίσκεται στα 42.000 πόδια.

Ένας απρόσμενος και… χωρίς εισιτήριο επιβάτης εμφανίστηκε στην πτήση της Turskish Airlines από τη Γουινέα στην Κωνσταντινούπολη. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι, λίγων μόνο γραμμαρίων. Κι όταν λέμε νεογέννητο, το εννοούμε. Στην κυριολεξία, αφού η μαμά του το έφερε στον κόσμο εν πτήσει, με τη βοήθεια του πληρώματος του αεροπλάνου και κάποιων επιβατών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής εταιρίας, μία γυναίκα ονόματι Nafi Diaby, η οποία ήταν 28 εβδομάδων έγκυος και επέβαινε σε πτήση από την Κονακρί της Γουινέας προς την Κωσταντινούπόλη μέσω Ουαγκαντουγκού, άρχισε να νιώθει έντονες και τακτικές συστολές.

Οι αεροσυνοδοί της πτήσης με τη βοήθεια ορισμένων επιβατών ξεγέννησαν τη νεαρή μητέρα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με το νεογέννητο κοριτσάκι.

Η μητέρα και το μωρό, που πήρε το όνομα Kadiju, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μπουργκίνα Φάσο και σύμφωνα με το BBC είναι καλά στην υγεία τους. 

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν στις έγκυες να ταξιδεύουν με τα αεροσκάφη μέχρι τις 36 εβδομάδες κύησης, αλλά από τις 28 εβδομάδες και μετά απαιτούν χαρτί γιατρού που θα επιβεβαιώνει την ημερομηνία της επικείμενης γέννησης.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments