Αυτοδιοίκηση

Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων στο δημαρχείο Χανίων

Διαμαρτυρία απλήρωτων εργαζομένων στο δημαρχείο Χανίων
Δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους για τον μήνα Μάρτιο.

Διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής, καταγγέλλοντας τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους για το μήνα Μάρτιο.

Παράλληλα, διαμαρτυρήθηκαν και για το ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν τους έχουν δοθεί τα επιδόματα που δικαιούνται. Πρόκειται για 38 εργαζομένους, που μεταφέρθηκαν από το ΝΠΙΔ του δήμου ΚΕΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής που είναι ΝΠΔΔ και λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μισθοδοσία τους.

Εργαζόμενοι του Οργανισμού και μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συναντήθηκαν με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ελευθερία Αλιφιεράκη και με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βαμβούκα, ώστε να λάβουν διευκρινήσεις για τους λόγους, στους οποίους οφείλεται η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Από τη συνάντηση προέκυψε πως οι εργαζόμενοι θα εξοφληθούν κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Απριλίου, καθώς σήμερα αναμένεται να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα ο οικονομικός επίτροπος μετά και τους απαραίτητους ελέγχους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments