Lifestyle

Η Έφη Θώδη θέλει να κατέβει στην πολιτική

Η Έφη Θώδη θέλει να κατέβει στην πολιτική
Διερωτάται τι καλύτερο έχει ο Τσίπρας από εκείνη.

Να κατέβει στην πολιτική σκέφτεται σοβαρά η Έφη Θώδη, υποστηρίζοντας πως η χώρα θέλει ένα νέο ξεκίνημα.

“Μου έχουν κάνει πρόταση πολλές φορές αλλά δεν το αποφάσιζα. Τώρα ίσως είναι η σωστή ώρα. Αν μου επιτρεπόταν να κάνω αυτά που πρέπει για τον κόσμο, θα κατέβαινα ευχαρίστως. Απ’ ό,τι έχεις καταλάβει, η Ελλάδα θέλει ένα νέο ξεκίνημα. Βεβαίως, τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική και μιλάω με τους ομογενείς, σκέφτομαι πως, εάν οι Έλληνες του εξωτερικού με στηρίξουν, μπορώ να πάρω την Ελλάδα στα χέρια μου και να βοηθήσω. Φυσικά θέλω δίπλα μου όλους τους Έλληνες για να πετύχει αυτό. Θα κάνω δικό μου κόμμα. Τι περισσότερο έχει ο Τσίπρας από μένα;”, δήλωσε στην Espresso.

“Έχετε, δηλαδή, κάποιο πρόγραμμα στο μυαλό σας για να βγει η χώρα από την κρίση; Βεβαίως! Πρέπει να χαριστούν τα πάντα στους Έλληνες και να ξεκινήσουμε από την αρχή, στηριζόμενοι σ’ αυτά που παράγει η Ελλάδα, τα οποία είναι μοναδικά, και όχι να ζούμε με δανεικά. Θα το ανακοινώσω στο Ελλάς TV, στη συνέντευξη που θα δώσω εδώ, στην Αμερική”, πρόσθεσε και υποστήριξε:

“Θα έρχονται όλοι στη χώρα μας και θα προσκυνούν! Το κυριότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι Έλληνες θα είναι ευτυχισμένοι. Αν με στηρίξουν, μπαίνω μπροστά. Δεν υπάρχει ένας αρχηγός τον οποίο να πιστέψει ο κόσμος, να λέει αλήθειες και να μη θέλει τα λεφτά για πάρτη του. Έχω γνωρίσει τη δόξα κι έχω βγάλει λεφτά. Δεν χρειάζομαι άλλα. Εξάλλου, εγώ μόνο φασόλια τρώω!”.

Ερωτηθείσα για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: “Ούτε που θα γύριζα να τον κοιτάξω, γιατί δεν έχει κάνει τίποτα για τους ανθρώπους. Μπορούσε να κάνει πολλά, αλλά έβαλε το μαχαίρι πιο βαθιά στο κόκαλο του Έλληνα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments