Ελλάδα

Ποιος ήταν ο 50χρονος αθλητής του bodybuilding που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά (pics & vid)

Ποιος ήταν ο 50χρονος αθλητής του bodybuilding που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά (pics & vid)
Δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση έξω από το σχολείο του παιδιού του.

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά. Ο 50χρονος ήταν γνωστός στο χώρο του bodybuilding, καθώς ήταν ο πρωταθλητής Βασίλης Γρίβας.

Σύμφωνα με το bodybuilding.gr, σε ηλικία 18 ετών το 1988, ξεκίνησε την επαφή του με το σιδερένιο άθλημα. Ένα χρόνο αργότερα, το 1989, με μόλις ένα χρόνο προπόνησης, κερδίζει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Juniors.

To 1990 κερδίζει την κατηγορία Juniors στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο της ίδιας χρονιάς κερδίζει την πρωτιά στα Juniorsκαι παίρνει την 2η θέση στον Γενικό τίτλο, κάτι που προμηνύει μια μεγάλη καριέρα!

Το ταλέντο αυτού του αθλητή φάνηκε από νωρίς καθώς το 1991, Junior ακόμα, κερδίζει την κατηγορία του αλλά και τον Γενικό Τίτλο! Στην συνέχεια μεσολάβησε η στρατιωτική του θητεία και φτάνουμε το 1995 όπου ο Βασίλης επανέρχεται στο αγωνιστικό προσκήνιο κερδίζοντας και πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΕΣΔ! Ακολούθησαν αρκετές πρωτιές σε Mr Hellas για τον Βασίλη Γρίβα, όπως και διεθνείς διακρίσεις, όπως 5η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA και 2η θέση στο Μr Europe της WABBA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments