Ελλάδα

“Είχαμε σχέσεις με την κοπέλα – Αυτό ήταν το φετίχ της”

“Είχαμε σχέσεις με την κοπέλα – Αυτό ήταν το φετίχ της”
Αρνείται τις κατηγορίες ο 52χρονος που φέρεται να βίασε τη φοιτήτρια και ισχυρίζεται πως ήταν εκεί με τη θέλησή της. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα το πρωί.

Κάθε κατηγορία αρνείται ο 52χρονος που φέρεται να βίασε τη νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη και υποστηρίζει πως είχε σχέση μαζί της και όλα έγιναν με τη θέλησή της.

“Τι έκανα ρε παιδιά. Είμαι ΑΜΕΑ, είμαι 95% τυφλός. Εϊχα σχέσεις με την κοπέλα. Αυτό ήταν το φετίχ της. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί, εγώ είμαι τυφλός”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του 52χρονου όταν βγήκε από την εισαγγελία.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και εξερχόμενος από το κτίριο 16 της σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση για τις πρωτοφανείς πράξεις που κατηγορείται. “Γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα” ήταν το ερώτημα των δημοσιογράφων για να πάρουν μια ωμή, κυνική απάντηση που δεν κρύβει ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του: «Ήταν το φετίχ της κοπέλας. Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέληση της».

Σε βάρος του 52χρονου η εισαγγελία άσκησε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).-Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα).-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του 52χρονου κατηγορούμενου αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Τελικά ο 52χρονος ο οποίος προσήλθε στη Σχολή Ευελπίδων ψύχραιμος και χωρίς δικηγόρο ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα το πρωί. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments