Ελλάδα

Βαρκάρης με 100 κιλά χασίς στον Έβρο

Βαρκάρης με 100 κιλά χασίς στον Έβρο
Είχε δική του φυτεία.

Δεν έχουν τέλος τα ευρήματα της Δίωξης Ναρκωτικών σχετικά με τον 55χρονο που συνελήφθη την Πέμπτη στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, ενώ προσπαθούσε να περάσει 100 κιλά χασίς στην Τουρκία με μια βάρκα. Σε μια καλύβα που διατηρούσε βρέθηκαν μια μεγάλη χασισοφυτεία και αρκετές σφαίρες.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν τη δράση του πρώην αλιέα, ανακάλυψαν στον ευρύτερο χώρο γύρω από την καλύβα 150 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,50 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατέσχεσαν 15 φυσίγγια κρότου, 14 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και επτά κινητά. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς φαίνεται ότι ο 55χρονος είχε εμπλακεί επαγγελματικά στην διακίνηση ναρκωτικών και δεν αποκλείεται να διαθέτει και άλλα κρησφύγετα.

Ο δράστης, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για λαθρεμπόριο και υποθέσεις ναρκωτικών, είχε εντοπιστεί την τετάρτη από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών οι οποίοι περιπολούσαν με βάρκα στο Δέλτα του Έβρου και είχε επιχειρήσει να διαφύγει με τη βάρκα του ρίχνοντας στο νερό τις ένδεκα αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 100 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Η καλύβα που διατηρούσε ο 55χρονος στο Δέλτα του Έβρου είχε εντοπιστεί αμέσως και οι αστυνομικοί είχαν βρει μέσα τέσσερα γυάλινα βάζα, τρία πλαστικά κουτιά και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 452 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης βάρους 6,6 γραμμαρίων, δέκα ναρκωτικά χάπια, ένα γυάλινο βάζο με λαθραίο καπνό βάρους 425 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, δυο πίπες καπνίσματος, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments