Διεθνή

Νέα γκάφα από την United Airlines: Μετέφερε επιβάτη σε λάθος αεροδρόμιο!

Νέα γκάφα από την United Airlines: Μετέφερε επιβάτη σε λάθος αεροδρόμιο!
Ταξίδεψε 4.800 χιλιόμετρα χωρίς λόγο.

Για ακόμη μία φορά η αεροπορική εταιρεία United Airlines αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη (μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα), έπειτα από καταγγελία επιβάτιδας ότι την μετέφερε σε λάθος αεροδρόμιο, περίπου 4.800 χιλιόμετρα προς την λάθος κατεύθυνση!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Λούσι Μπεχατουκίλε, που δεν μιλάει αγγλικά, επιβιβάστηκε σε πτήση για το Σαν Φρανσίσκο αντί για το Νιούαρκ.  Η αεροπορική εταιρία άλλαξε την τελευταία στιγμή την πύλη αποχώρησης και η Μπεχατουκίλε επιβιβάστηκε σε άλλο αεροπλάνο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, οι εργαζόμενοι της United δεν την ενημέρωσαν για το λάθος της! 

Όταν μπήκε στο αεροπλάνο, η Μπεχατουκίλε πήγε να καθίσει στη θέση της αλλά είδε ότι καθόταν κάποιος άλλος.  Έδωσε μάλιστα, την κάρτα επιβίβασής της στην αεροσυνοδό που δεν κατάλαβε το λάθος και απλώς φρόντισε να βρει μια άλλη θέση για την γυναίκα. 

Η Μπεχατουκίλε ισχυρίζεται ότι η United δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ούτε της είχε αποστείλει με email την αλλαγή πύλης.  Μόλις προσγειώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο αναγκάστηκε να περιμένει 11 ώρες πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο που την μετέφερε στον τελικό της προορισμό. 

Η United ζήτησε συγγνώμη από την Μπεχατουκίλε, και τόνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομάδα της για να μην ξαναγίνει τέτοιο λάθος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments