Μedia

Survivor: Ο Ορέστης απαντά σε όσους τον “βάφτισαν” ΝΥΦΙΤΣΑνγκ (vid)

Survivor: Ο Ορέστης απαντά σε όσους τον “βάφτισαν” ΝΥΦΙΤΣΑνγκ (vid)
Τι απάντησε στην αδερφή της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου για το γεγονός ότι την ψήφιζε συνεχώς.

Ο χαρακτηρισμός “ΝΥΦΙΤΣΑνγκ” για τον Ορέστη Τσανγκ από το Survivor έμοιαζε με… χιονοστιβάδα όσο ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας ήταν στο παιχνίδι. Ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση στη σημερινή εκπομπή “Survivor Πανόραμα” με την Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, απάντησε και σε μια ερώτηση που μάλλον δεν περίμενε, αφού στο στούντιο ήταν η αδερφή της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, Ειρήνη, η οποία τον ρώτησε γιατί ψήφιζε συνέχεια την Ελισάβετ, με τον ίδιο να απαντά “ότι ψήφισα την Ελισάβετ τόσες φορές θεωρώ ότι έκανα σωστά, γιατί ήμουν σταθερός στην άποψή μου, δεν πελαγοδρομούσα. Δεν ψήφισα μόνο εγώ την αδερφή σου, την ψήφιζαν κι άλλοι. Απλώς, το βάρος έπεσε σε μένα.

Είπα πολλές φορές ότι τηρώ αυτό που σκέφτομαι και δεν αλλάζω άποψη. Στεναχωρήθηκα πολλές φορές και μάλιστα είχα κάνει και ένα κολιέ και το είχα δώσει και στην Ειρήνη και ήθελα να το ξαναδώ πραγματικά. Σε εκείνη την ψηφοφορία είχα ψηφίσει και τα δύο κορίτσια. Και στο τελευταίο συμβούλιο είχα στεναχωρηθεί και πάλι θα το έδινα το κολιέ σε όποιον έφευγε”.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Ορέστης Τσανγκ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments