Ελλάδα

Στον ανακριτή του Εφετείου ο θείος του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου

Στον ανακριτή του Εφετείου ο θείος του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου
Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια στις 10 το πρωί του Σαββάτου και δε θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Ο θείος του Μ. Παπαγεωργίου καλείται ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα να λογοδοτήσει για την κίνησή του να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει τέσσερις φορές στον αέρα μετά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης που πήρε νέα αναβολή για το 2018.

Η υπόθεση Παπαγεωργίου:

Τα ίχνη του άτυχου Μάριου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012 από το Παλαιό Φάληρο. Τότε είχε φύγει με το αυτοκίνητο του από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του.

Την επόμενη ημέρα η μητέρα του είχε δεχθεί τηλεφώνημα από αγνώστους που της είχαν ζητήσει λύτρα 620.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί της.

Στην υπόθεση ενεπλάκη ένας 73χρονος οικογενειακός φίλος ο οποίος έπεισε την μητέρα να μην ειδοποιήσει αμέσως τις Αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος. Τελικά αποδείχθηκε πως ο 73χρονος ήταν «εγκέφαλος» της όλης υπόθεσης, ενώ το πτώμα του 26χρονου ακόμα και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments