Πολιτική

Ο Τσίπρας είδε Μέρκελ και Μακρόν στις Βρυξέλλες – Συζήτησαν για το χρέος (pics)

Ο Τσίπρας είδε Μέρκελ και Μακρόν στις Βρυξέλλες – Συζήτησαν για το χρέος (pics)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αγωνιώδεις διαβουλεύσεις για την λύση στο ελληνικό θέμα ώστε να αποφευχθεί νέο ναυάγιο στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου είχε στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν και την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ – αρχικά κατ’ ιδίαν και εν συνεχεία και με τους δύο,

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία «να συζητήσει σε πολύ καλό κλίμα το κρίσιμο θέμα της απομείωσης του χρέους και της συνολικής λύσης που αναμένεται να επιτευχθεί στο Eurogroup στις 15 Ιουνίου».

Κατά τις ίδιες πηγές, «οι τρεις τους δεσμεύτηκαν να βρίσκονται τις επόμενες ημέρες σε επικοινωνία προκειμένου να εργαστούν για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης». 

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.