Διεθνή

” The Yard Boutique Hotel ” στο Μιλάνο

” The Yard Boutique Hotel ” στο Μιλάνο
Ένα φιλόξενο και κομψό ξενοδοχείο στην καρδιά της Ιταλικής πόλης, στο οποίο κάθε γωνιά αντιπροσωπεύει μια έκπληξη και κάθε αντικείμενο έχει μια ιστορία.

Στο Μιλάνο υπάρχει ένα ξενοδοχείο στο οποίο μπορείς εκτός από το να κοιμηθείς, να αγοράσεις μέρος ή… οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο σου.

Δηλαδή… κοιμήθηκες καλά και σου άρεσε το μαξιλάρι; Μπορείς να το αγοράσεις για το σπίτι σου! Βρήκες το λαμπατέρ εξαιρετικά καλόγουστο και ανταποκρίνεται στην αισθητική σου; Μπορείς να το πάρεις μαζί φεύγοντας. 

Το “Yard” βρίσκεται στην Piazza XIV May του Μιλάνο! Με το που βρίσκεσαι στη ρεσεψιόν του, αισθάνεσαι περισσότερο ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου παρά σε ένα ξενοδοχείο!

Κρατώντας πάντα μια ισορροπία ανάμεσα στο vintage και στο μοντέρνο, ένα ακόμα χαρακτηριστικό του “Υard” είναι η αθλητική του διάθεση, καθώς κάθε ένα από τα 36 δωμάτια του, αφορά και ένα διαφορετικό σπορ! Χρώματα, αξεσουάρ και εξοπλισμός ανάλογα με το κάθε άθλημα, κάνουν κάθε δωμάτιο μοναδικό.

Ο πελάτης δύσκολα μπορεί να βαρεθεί εκεί, καθώς κάθε φορά που θα πάει, σίγουρα θα υπάρχει κάτι διαφορετικό για να δει! 

Αρκετοί φεύγουν έχοντας “αγοράσει” κάτι από το ντεκόρ του δωματίου τους η των κοινόχρηστων χώρων. Ο ιδιοκτήτης πάντοτε παρών να εξυπηρετήσει αλλά και να αντικαταστήσει οτιδήποτε χρειαστεί να “φύγει” από τον χώρο, με κάτι αντίστοιχης αισθητικής, κάνει αυτό το boutique hotel μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη σε κάθε επίσκεψη. Αξίζει να το επικσεφθείτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments