Lifestyle

Το αγαπημένο κομμάτι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από την ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο (pic)

Το αγαπημένο κομμάτι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από την ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο (pic)
Αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως το έχει φυλάξει.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αγαπήθηκε πολύ ως Κάρι Μπράντσο, με το Sex & the City να είναι μια από τις πιο αγαπημένες γυναικείες σειρές.

Πέρα από τους γυναικείους προβληματισμούς και τους χαρακτήρες των τεσσάρων γυναικών, κάτι που αγάπησαν οι γυναίκες και λίγο… ζήλεψαν ήταν η ντουλάπα της Κάρι. Η ροζ τουτού, το Dior φόρεμα και τα άπειρα Manolos, τις έκαναν να χαζεύουν στην μικρή οθόνη και να περιμένουν να δουν τι θα φορέσει η πρωταγωνίστρια ακόμη και αν πολλές φορές διαφωνούσαν με μερικά outifits.

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο απ΄ όλα από αυτά που φόρεσε ήταν το αγαπημένο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η ίδια δίνει την απάντηση. Το αγαπημένο από όσα φόρεσε είναι το μενταγιόν «Carrie», το οποίο και κράτησε. Όπως είπε το κρατά φυλαγμένο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που έχει μείνει απ’ όλα αυτά. Το 95% των ρούχων και των αξεσουάρ είναι αποθηκευμένο και φυλαγμένο. Μπορεί να μην τα φοράει αλλά καθώς φαίνεται έχουν συναισθηματική αξία για την Sarah Jessica Parker και μάλλον είναι πολύ λογικό, αφού πολλά από αυτά καθόρισαν την πορεία της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments