Αθλητισμός

Αυτό είναι το μυθικό ποσό που δίνει η Ζενίτ για Μανωλά-Παρέδες

Αυτό είναι το μυθικό ποσό που δίνει η Ζενίτ για Μανωλά-Παρέδες
"Πακέτο" στη Ζενίτ αναμένεται να παραχωρηθούν Μανωλάς και Παρέδες. Η Ρόμα συμφώνησε στα 65 εκατ. ευρώ με τους Ρώσους και απομένει η συγκατάθεση του Αργεντινού χαφ για να ολοκληρωθεί το deal

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κορυφωθεί οι διαπραγματεύσεις της Ρόμα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά. 

Στο ραντεβού των δύο ομάδων το βράδυ της Πέμπτης στο Μόναχο, διαπιστώθηκε διαφωνία στο οικονομικό με τους Ρωμαίους να ζητούν περισσότερα από 35 εκατ. ευρώ, την στιγμή που η πρόταση της Ζενίτ έφτανε τα 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους. 

Οι συζητήσεις σταμάτησαν προσωρινά και στη νέα επαφή που έγινε μεταξύ των δύο συλλόγων, έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα του Λεάντρο Παρέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι «τζιαλορόσι» δέχθηκαν πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για την αγορά του Κώστα Μανωλά και του Λεάντρο Παρέδες. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στο ραντεβού της περασμένης Πέμπτης συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πάρει η Ζενίτ «πακέτο» τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και τον Αργεντινό μέσο χωρίς όμως να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments