Αθλητισμός

“Σπάει” τα ταμεία για Λακαζέτ η Άρσεναλ

“Σπάει” τα ταμεία για Λακαζέτ η Άρσεναλ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ θα σπαταλήσουν οι "κανονιέρηδες" για την... καψούρα του Βενγκέρ.

Το σήριαλ έχει περάσει από πολλά επεισόδια, ωστόσο ήρθε η ώρα να έχουμε τέλος. Και μάλιστα… happy end για την Άρσεναλ, η οποία είναι πλέον έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να αποκτήσει από τη Λιόν τον Αλεσάντρ Λακαζέτ.

Όπως αναφέρει η Equipe, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την μετακόμιση του Γάλλου επιθετικού με ποσό που θα σπάσει το μεταγραφικό ρεκόρ των Λονδρέζων.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, οι «κανονιέρηδες» θα δώσουν cash 58 εκατομμύρια ευρώ στο γαλλικό σύλλογο, ενώ υπάρχουν και διάφορα μπόνους στόχων που μπορούν να εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο τα πιθανά οφέλη για την Λιόν.

Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Λακαζέτ έπαιξε φυσικά ο Αρσέν Βενγκέρ, που φαίνεται πως ήταν εκείνος ο οποίος τον έπεισε να γίνει “κανονιέρης” και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί στο Λονδίνο για να τελειώσει η μεταγραφή.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.