Ελλάδα

Δήμαρχος Κυθήρων: Καθυστέρησαν τα εναέρια μέσα

Δήμαρχος Κυθήρων: Καθυστέρησαν τα εναέρια μέσα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος από την καθυστέρηση των εναέριων μέσων, σύμφωνα με τον Στράτο Χαρχαλάκη.

Στην καταγγελία ότι τα εναέρια μέσα καθυστέρησαν να επιχειρήσουν στην περιοχή του πύρινου μετώπου στα Κύθηρα, με συνέπεια να χαθεί πολύτιμος χρόνος, προχώρησε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης.

«Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση, κινδύνευσαν σπίτια και άνθρωποι, καταγγέλλω δημόσια ότι αν είχαν σπεύσει τα εναέρια μέσα θα είχε λήξει το θέμα. Έρχονται δυο ελικόπτερα και δυο αεροπλάνα, αλλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος» τόνισε ο κ. Χαρχαλάκης.

Ο δήμαρχος των Κυθήρων ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ζήτησε και από ιδιώτες να συνδράμουν στη δημιουργία ζωνών πυρασφάλειας. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας δηλώνει ότι δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής κάποιο επίσημο αίτημα από τον δήμο Κυθήρων προκειμένου να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο δήμαρχος, επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ότι το αίτημά του για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης απεστάλη.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.