Διεθνή

Ελληνίδα στο Τέξας “λυγίζει” για τον τυφώνα Χάρβεϊ (vid)

Ελληνίδα στο Τέξας “λυγίζει” για τον τυφώνα Χάρβεϊ (vid)
Για τον τυφώνα Χάρβεϊ και όσα ζουν οι κάτοικοι του Τέξας μίλησε Ελληνίδα δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, με τις περιγραφές της να είναι συγκλονιστικές.

Ο τυφώνας Χάρβεϊ σαρώνει το Τέξας και οι πολίτες βιώνουν δραματικές ώρες. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, Ρούλα Κατσαούνη, η οποία βρίσκεται εκεί μίλησε στον ANT1 για τις συγκλονιστικές στιγμές που περνάνε οι κάτοικοι.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Είχα καλέσει το 911 – για εσάς είναι το 100- και μου είπαν αν έχεις ένα, δυο μέτρα στο σπίτι σου μην μας παίρνεις τηλέφωνο. Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε», ανέφερε η κ.Κατσαούνη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι τα σωστικά συνεργεία δίνουν προτεραιότητα στους ανθρώπους, που το νερό έχει ξεπεράσει τα δύο μέτρα και «δεν έχουν ανάσα».

«Αν μπορείς να πάρεις ανάσα κάτσε εκεί μέχρι να μπορέσουμε να πιάσουμε. Σε αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα, που είναι κάτω από το νερό, σε αυτούς θα πάμε πρώτα», τόνισε. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο τυφώνας θα συνεχίσει να σπέρνει το χάος και τις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη μετρά οκτώ νεκρούς.

Σε ερώτηση για το αν έχουν δοθεί οδηγίες από τις Αρχές, απάντησε: «Μας έχουν πει ότι μόλις αρχίσει να ανεβαίνει το νερό, να βγούμε από το σπίτι. Και ο Θεός θα σε βοηθήσει αν βρεις κάπου να πας, μέχρι να σε φτάσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments