Ζώδια

Έρχεται Πανσέληνος στους Ιχθείς και αλλάζουν όλα !

Έρχεται Πανσέληνος στους Ιχθείς και αλλάζουν όλα !
Η Μεγάλη Έκλειψη ξεκίνησε ένα από τα πιο ισχυρά lunations του έτους και η Σελήνη γενικά αυτής της εβδομάδας θέλει να αξιολογήσετε την πρόοδό σας, να συμβιβαστείτε με οποιαδήποτε δυσφορία και να αγκυροβολήσετε στο πιο αναζωογονημένο όραμα ζωής σας ...

Στο τέλος της Μεγάλης Μετασχηματιστικής Εποχής της Έκλειψης, ο Τοξότης φιλοξενεί σήμερα την Σελήνη σε φάση αναγεννώμενου ημίσεως, πανίσχυρη και χωρίς έλεος για λάθη, όπως είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη, θέλει να αντιμετωπίσει την πρόκληση, να προσαρμοστεί στην αλλαγή και να επιμείνει θαρραλέα, ότι αξίζει κάτι αν αντέχει, αλλιώς μπορεί και να γίνει κομμάτια.

Η Μεγάλη Έκλειψη ξεκίνησε ένα από τα πιο ισχυρά lunations του έτους και η Σελήνη γενικά αυτής της εβδομάδας θέλει να αξιολογήσετε την πρόοδό σας, να συμβιβαστείτε με οποιαδήποτε δυσφορία και να αγκυροβολήσετε στο πιο αναζωογονημένο όραμα ζωής σας …

Τα ανοιγόμενα τετράγωνα συμβαίνουν στο μισό σημείο ανάμεσα στο νέο και το πλήρες φεγγάρι και σας βοηθούν να ενσωματώσετε (και να εμβαθύνετε) τις προθέσεις που ορίζονταν τη στιγμή της νέας σελήνης.

Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, φυσικά. Οι ιδέες και τα σχέδια συχνά δεν εκδηλώνονται μαγικά χωρίς κάποια ανταλλαγή ρευστών μεταξύ τους (ειδικά όταν οι εκλείψεις φέρνουν τα πράγματα από τα βάθη των σκιών, απελευθερώνοντας συναισθήματα και σενάρια ζωής που αισθάνεστε ότι είναι αποσταθεροποιητικά).

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments