Ελλάδα

Πετρούπολη: Πατέρας χτύπησε την κόρη του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Πετρούπολη: Πατέρας χτύπησε την κόρη του και έβαλε φωτιά στο σπίτι
Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η φωτιά ξέσπασε στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη. Τους απεγκλώβισαν οι Πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται πατέρας και κόρη, που απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους το πρωί της Τετάρτης από το διαμέρισμά τους στο οποίο είχε ξεσπάσει φωτιά.

Η φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, με τους Πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τον 50χρονο και την 17χρονη.

Στην Παμμακάριστο διαπιστώθηκε πως και οι δύο είχαν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Οι τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και θα μεταφερθούν σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Η 18χρονη στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων του Θριασίου και ο 50χρονος σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πιθανολογείται πως ο πατέρας την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι. Οι γείτονες αναφέρουν πως πριν ξεσπάσει η φωτιά είχαν ακούσε έντονο καβγά μεταξύ των δύο.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως ο πατέρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί παλιότερα σε ψυχιατρικό ίδρυμα, δύο φορές.

Στο σαλόνι φέρεται να υπήρχαν τέσσερις εστίες φωτιάς που εξαπλώθηκαν με μαγειρικό λάδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments