Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Η ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις
Η ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις | Pagenews.gr
Pagenews Team

Αμέσως μετά την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Μουσείο Μπενάκη, όπου ο πρωθυπουργός παρουσίασε την εθνική στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017–2019, η ΝΔ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας".

Αυτό τονίζει -μεταξύ άλλων- σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς.

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Μουσείο Μπενάκη σε εκδήλωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα την «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019», ο Γεωργαντάς επισημαίνει ότι «Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις».

«Ο κ. Τσίπρας ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει το μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης. Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και περισσότερο.

Δυόμιση χρόνια τώρα ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη Κυβέρνηση και η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι: Κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία.

Σήμερα επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται γιατί του πήρε δυόμιση ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σωστή.

Είναι προφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει την πολιτική βούληση και δεν μπορεί να τις κάνει πράξη. Όσες γραφικές φιέστες κι αν πραγματοποιήσει».

Ετικέτες: 


2017