Πολιτική

Συνάντηση Θεοχαρόπουλου – Καμίνη για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά

Συνάντηση Θεοχαρόπουλου – Καμίνη για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά
Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε πως είναι θετικό που υπάρχουν υποψηφιότητες για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ως θετική χαρακτήρισε την ύπαρξη υποψηφιοτήτων για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Σε δηλώσεις του μετά το τετ α τετ με τον κ. Καμίνη, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τόνισε πως «ταυτοχρόνως χρειάζεται να αποσαφηνιστούν συγκεκριμένα θέματα για να μην υπάρξουν φυγόκεντρες τάσεις την επόμενη ημέρα της διαδικασίας της εκλογής».

«Εν όψει της διαδικασίας ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς συζητήσαμε με τον κ. Καμίνη το πώς αυτός ο φορέας θα γίνει ισχυρός, ενωμένος και ανανεωμένος. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας, οι θέσεις μας είναι και δημόσια διατυπωμένες. 

Οι δικές μου είναι υπέρ της ανάγκης ενός νέου ενιαίου φορέα και έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις όπως, για παράδειγμα, να αποφασίσει η βάση της Κεντροαριστεράς για όλα τα ζητήματα, και για τη μορφή του φορέα.

Συζητήσαμε ταυτοχρόνως και τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία της εκλογής επικεφαλής τα οποία τις επόμενες ημέρες θα προσδιορισθούν» σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ερωτηθείς αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, επανέλαβε πως θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments