Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει «μπάσιμο» στην ΠΑΕ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει «μπάσιμο» στην ΠΑΕ | Pagenews.gr
Κώστας Καλλιαντέρης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να την οδηγήσει στην επόμενη μέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του iapopsi.gr. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να καταθέσει πρόταση για να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Α».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ εδώ και μήνες επεξεργάζεται ένα σχέδιο προκειμένου να κουβαλήσει στις πλάτες του και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού, αλλά για να το καταφέρει θέλει πρώτα να εξασφαλίσει ότι η ΚΑΕ θα έχει συμπαραστάτη, προκειμένου να μην αφήσει μία μεγάλη ευρωπαϊκή μπασκετική ομάδα χωρίς σίγουρο οικονομικό στήριγμα.

Το σχέδιό του για την ΠΑΕ είναι συγκεκριμένο και έχει δύο δεδομένα. Πρώτον, απόκτηση των μετοχών χωρίς να πληρώσει αντίτιμο, κάτι που αναμένεται να δεχθεί ο Γιάννης Αλαφούζος καθώς επανειλημμένα έχει πει πως δεν ζητά λεφτά για να παραχωρήσει τις μετοχές, αλλά εγγυήσεις ότι αυτός που θα την αναλάβει θα έχει την οικονομική ευχέρεια να προχωρήσει.

Και δεύτερον, άμεση μετακόμιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Αυτό μπορεί κάλλιστα να συμβεί, διότι ούτως ή άλλως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ πήραν κλειδάριθμους στην κλήρωση του πρωταθλήματος και δεν παίζουν την ίδια αγωνιστική εντός έδρας.

Το επιτελείο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πασχίζει καθημερινώς να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου όταν θα καταθέσει την επίσημη πρόταση, να είναι ο ίδιος πανέτοιμος να τρέξει την ΠΑΕ.

Ετικέτες: 


2017