Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου – Προκριματικά Μουντιάλ: Απόψε (21:45) κόντρα στην Εσθονία

Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου – Προκριματικά Μουντιάλ: Απόψε (21:45) κόντρα στην Εσθονία
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου φιλοξενεί την Εσθονία στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 σ' ένα ματς που η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ποια τα σχέδια του Σκίμπε.

ΗΕθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου φιλοξενεί απόψε το βράδυ την Εσθονία στο Καραϊσκάκη (21:45, Cosmote Sport 1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, χωρίς το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Ένα ματς που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα, η οποία θέλει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και να πάει στο μεγάλο ματς της Κυριακής με το Βέλγιο με ψυχολογία και βαθμολογικό αβαντάζ έναντι της τρίτης Βοσνίας.

Η Εθνική Ελλάδος παραμένει αήττητη στον όμιλο των προκριματικών, προέρχεται από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Βέλγιο και Βοσνία και πλέον έχει μπροστά της, σήμερα και την Κυριακή, ίσως την πιο κρίσιμη δυάδα αγώνων για την πρόκριση. Ο Μίχαελ Σκίμπε καλείται να βρει λύσεις στις σημαντικές απουσίες, που δημιουργήθηκαν λόγω των τραυματισμών του Βασίλη Τοροσίδη και του Κώστα Μήτρογλου. Αναμφισβήτητα, το κενό του επιθετικού της Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλο και ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να επιλέξει τον Απόστολο Βέλλιο για το αρχικό σχήμα. 

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τοροσίδη η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει στο ρόστερ «καθαρόαιμος» δεξιός μπακ χαφ. Οι υποψηφιότητες για να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση είναι τέσσερις, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Σταφυλίδης και Παναγιώτης Ρέτσος, με τον Γερμανό προπονητή να «ζυγίζει» την καθεμία, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Επί ημερών Σκίμπε, δεξιά στην άμυνα έχουν παίξει οι: Παπαδόπουλος, Μανιάτης και Σταφυλίδης. Ο αρχηγός του Αμβούργου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο ματς.

Την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης. Εφόσον επιλεγεί σε ρόλο δεξιού μπακ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αριστερά θα είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Γιώργο Τζαβέλλα και Κώστα Μανωλά.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Κάρλος Ζέκα. Η τριάδα πίσω από τον φορ περιοχής θα είναι ο Κώστας Φορτούνης (στον άξονα), ο Πέτρος Μάνταλος (δεξιά) και ο Τάσος Δώνης ή ο Τάσος Μπακασέτας (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Απόστολος Βέλλιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments