Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευση του Δ. Νεάπολης – Συκεών

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευση του Δ. Νεάπολης – Συκεών
Ολοκληρώθηκε ο δημόσιος κοινωνικός διάλογος για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2018.

Τη Δευτέρα, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, ολοκλήρωνοντας έτσι στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών, τον δημόσιο κοινωνικό διάλογο για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2018.

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα της Νεάπολης.

Πρόκειται για την κορυφαία διαδικασία κατά την οποία η δημοτική αρχή μαζί με τους πολίτες και τους εκπροσώπους τοπικών συλλόγων και φορέων συνδιαμορφώνουν και σχεδιάζουν από κοινού το μέλλον του τόπου, και μάλιστα χωρίς να περιορίζεται σε στενά χρονικά πλαίσια καθώς αυτή εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία του κοινωνικού διαλόγου και της διαβούλευσης

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Νεάπολης-Συκεών αποτελείται από 66 μέλη, από τα οποία τα 49 είναι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και οι 17 πολίτες. Η επιλογή τους προέκυψε με τη διαδικασία της κλήρωσης καθώς στην πρόσκληση του δήμου για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής ανταποκρίθηκαν 85 σύλλογοι και φορείς και 49 δημότες, διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σε προγενέστερο χρόνο και κατέγραψε το ενδιαφέρον της κοινωνίας για την κορυφαία αυτή διαδικασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments