Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Μικρή Ευαγγελία: Ο Αλκέτ Ριζάι συγκέντρωσε χρήματα μέσα στις φυλακές
Μικρή Ευαγγελία: Ο Αλκέτ Ριζάι συγκέντρωσε χρήματα μέσα στις φυλακές | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 12:53 4 Σεπτεμβρίου 2017, 12:53

Η μικρή Ευαγγελία και η ιστορία της έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ακόμα και ο Αλκέτ Ριζάι, ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, προέβη σε ενέργειες για να βοηθήσει τη μικρή Ευαγγελία και την οικογένειά της.

Το κύμα αγάπης συνεχίζεται για την 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη απο την Αγία Μαρίνα Χανίων που πάσχει από καρκίνο, η οποία αύριο ταξιδεύει με την οικογένεια της από την Κρήτη στην Μεγάλη Βρετανία μετά χρήματα που συγκεντρώθηκαν και που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία της.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως δεκάδες γνωστοί και άγνωστοι στην οικογένεια της Ευαγγελίας κάτοικοι του Λονδίνου, προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τους γονείς της προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα κατά την παραμονή τους στη Βρετανική πρωτεύουσα η οποία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Ο παππούς της Ευαγγελίας Γιώργος Καστρινακης που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης και την Ευτυχία Πενταράκη ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αγκάλιασαν την εγγονούλα του και αποκάλυψε πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού Αλκετ Ριζαι ο οποίος τηλεφώνησε στον πατέρα της Ευαγγελίας, Αλέκο και του είπε ότι συγκέντρωσε χρήματα από τους συγκρατούμενους του για να τα δώσει για τη θεραπεία της.

Μάλιστα ζήτησε υπουργική απόφαση για να βγουν τα χρήματα με νόμιμο τρόπο απο το σωφρονιστικό κατάστημα.

Παρακολουθήστε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης ο παππούς της Ευαγγελίας αλλά και το μήνυμα που έστειλε στην οικογένεια της 8χρονης ο Αλκετ Ριζαι.

Ετικέτες: 


2017