Ελλάδα

60χρονος δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας 9 και 11 ετών

60χρονος δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας 9 και 11 ετών
Σοκ στα βόρεια προάστια από την είδηση ότι ένας 60χρονος δάσκαλος μουσικής ασελγούσε στις ανήλικες μαθήτριές του.

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου δάσκαλου μουσικής που ασελγούσε σε μαθήτριές του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Ο δράστης, ο οποίος εργαζόταν σε ωδείο των βορείων προαστείων, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών, ηλικίας 9 έως 11 ετών, και συγκεκριμένα μαθητριών του. Μάλιστα, τις πράξεις του διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, 31ης Αυγούστου 2017, στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος ημεδαπός, για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Μέχρι στιγμής έχουν διερευνηθεί τρεις υποθέσεις σε βάρος ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο (2) από αυτές, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(2) ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές,εξωτερικός σκληρός δίσκος, καιμία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,(2) πιστόλια,δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι,κάνη, κλείστρο, (6) μαχαίρια και (2) πτυσσόμενες ράβδοι,πεντακόσια σαράντα εννέα (549) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,(2) φυσίγγια και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου και(2) ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments