Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Συλλήψεις 5 ατόμων μετά τον θάνατο του αγοριού

Χαμόγελο του Παιδιού: Συλλήψεις 5 ατόμων μετά τον θάνατο του αγοριού
Στο Χαμόγελο του Παιδιού επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μετά τον τραγικό θάνατο του νηπίου ηλικίας 2,5 ετών. Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον μικρό Νίκο το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ζει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του 2,5 χρονών αγοριού, του μικρού Νίκου, ο οποίος έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος. Όπως τόνισε: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».

Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού" για το τραγικό συμβάν:

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments