Ελλάδα

Πλειστηριασμοί: Ξεκίνησαν ξανά με ένταση μεταξύ ΜΑΤ και “Δεν πληρώνω” (vid)

Πλειστηριασμοί: Ξεκίνησαν ξανά με ένταση μεταξύ ΜΑΤ και “Δεν πληρώνω” (vid)
Οι πλειστηριασμοί ξεκίνησαν ξανά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Επικράτησε ένταση ανάμεσα σε μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", του ΕΠΑΜ, της ΛΑΕ και αστυνομικών δυνάμεων.

Οι πλειστηριασμοί ξεκίνησαν ξανά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και πρώτη μέρα επικράτησε ένταση ανάμεσα σε μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", του ΕΠΑΜ, της ΛΑΕ και αστυνομικών δυνάμεων. 

Όπως και τις προηγούμενες φορές τα μέλη των συλλογικοτήτων βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να ματαιώσουν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, ωστόσο στο σημείο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις. 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναβαθμίζει την καταστολή στέλνοντας τα ΜΑΤ στα δικαστήρια», έλεγαν μεταξύ άλλων τα μέλη των «Δεν Πληρώνω» και παράλληλα έκλεισαν με πανό την είσοδο στους αστυνομικούς των Υ.ΜΕ.Τ στην αίθουσα 7.

Μάλιστα στη συνέχεια στην ιστοσελίδα τους πανηγύριζαν αναφέροντας πως κατάφεραν να διώξουν τα ΜΑΤ από το Ειρηνοδικείο.

Δείτε το video που ανέβασε το Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στην σελίδα του στο Facebook.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 88 πλειστηριασμοί στην Αττική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Συγκεκριμένα 32 πλειστηριασμοί ήταν προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

7 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου6 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου5 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας6 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας3 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου4 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνος1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας5 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά3 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνος9 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments