Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος που ο Λουτσέσκου τα… έχωσε στους παίκτες

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος που ο Λουτσέσκου τα… έχωσε στους παίκτες
Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αισθάνεται την πίεση του πρωταθλητισμού και θέλει να έχει σε εγρήγορση και τους ποδοσφαιριστές του.

Εντύπωση προκάλεσε μέσα στην εβδομάδα η "έκρηξη" του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου που τα… έψαλε ένα χεράκι στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και τη φράση "έτσι δεν θα κερδίσουμε ποτέ, δεν θα κερδίσουμε τίποτα χωρίς να κάνουμε τα απλά και βασικά πράγματα".

Ο λόγος είναι φυσικά η μεγάλη πίεση που νιώθει ο Ρουμάνος προπονητής από τη μέρα που η διοίκηση προχώρησε στις μεγάλες μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετέφερε στον Λουτσέσκου την ατάκα πως… "δεν βλέπω πως μπορεί να πάρει άλλη ομάδα το φετινό πρωτάθλημα" και ο Ρουμάνος σίγουρα αισθάνεται πιεσμένος προκειμένου να πετύχει τον μεγάλο στόχο του συλλόγου, που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε τα καλύτερα για τον Ρουμάνο προπονητή, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται μόνο νίκες για να εδραιώσει τη θέση του στην Τούμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments