Lifestyle

Κατερίνα Τσάβαλου: Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι

Κατερίνα Τσάβαλου: Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι
Η Κατερίνα Τσάβαλου περιμένει το πρώτο της παιδάκι, πολλοί θεωρούν πως η εγκυμοσύνη της ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Όταν τη βλέπεις μιλάς για το baby face που διαθέτει. Όμορφη και φρέσκια, η Κατερίνα Τσάβαλου θύμιζε πάντα μικρό κορίτσι. Θα βάζαμε, μάλιστα, στοίχημα, πως δεν ξεπερνάει τα 30. Η εγκυμοσύνη της, όμως, μας έβαλε στο… τρυπάκι να ψάξουμε την ηλικία της. Και η αλήθεια είναι πως αυτό που βρήκαμε δεν το περιμέναμε.

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι 40 ετών και ετοιμάζεται στην πιο ώριμη ηλικία της να γίνει μανούλα. Η ίδια είχε αποκαλύψει την ηλικία της πριν από δύο χρόνια, σε μια συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, είχε πει στο περιοδικό "Λοιπόν" το 2015: «Δεν με πειράζει να λέω την ηλικία μου, με ρωτάνε συνέχεια, αλλά μερικές φορές είναι αγένεια. Δεν θα ρωτούσα ποτέ κάποιον «Πόσο χρονών είσαι;» Δεν με νοιάζει καθόλου να πω την ηλικία μου, είναι 38, το βρίσκεις και στο internet, άμα θέλεις, δεν είναι κρυφό. Είναι θέμα τακτ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ είπε: «Σε λίγο θα ρωτάνε και τι μάρκα ταμπόν φοράμε». Υπάρχει αυτή η αδιακρισία και το κουτσομπολιό. Κάποιοι παίζουν αυτό το παιχνίδι και δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους το ίδιο. Είτε κάποιος κινείται με σκάνδαλα είτε πιο ανεξάρτητα, όλοι πληρώνουμε ένα τίμημα. Διατηρώ την ίδια στάση από τότε που ξεκίνησα".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments