Αθλητισμός

Σεισμός στο Μεξικό: Ενός λεπτού σιγή απόψε στο “Μπερναμπέου” για τα θύματα

Σεισμός στο Μεξικό: Ενός λεπτού σιγή απόψε στο “Μπερναμπέου” για τα θύματα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα τιμήσει τα θύματα από τον φονικό σεισμό στο Μεξικό στο αποψινό ματς με την Μπέτις.

O σεισμός στο Μεξικό έχει αφήσει πίσω του μια χώρα στο απόλυτο χάος και περισσότερους από 200 νεκρούς και φυσικά έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι μία από τις ομάδες που θα τιμήσουν τα θύματα στο Μεξικό.

Όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ευρώπης, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σεισμού 7.1 ρίχτερ που «χτύπησε» τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στην αποψινή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μπέτις (23.00) για την 5η αγωνιστική της Primera Division.

Κώστας Καλλιαντέρης
Κώστας Καλλιαντέρης

Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.