Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-2: Απίστευτη ανατροπή από την ΑΕΚ και θρίαμβος – Κοντά η απόλυση Χάσι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-2: Απίστευτη ανατροπή από την ΑΕΚ και θρίαμβος – Κοντά η απόλυση Χάσι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-2 από 0-2 στο 46' Με έναν εκπληκτικό Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που σημείωσε δύο γκολ, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή της... ιστορίας της. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με Μάριν και Οτζίτζα, η ΑΕΚ ισοφάρισε με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου και πήρε τη νίκη με γκολ του Μάνταλου. Πιο κοντά από ποτέ πλέον η απόλυση Χάσι.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-2 από 0-2 στο 46′ Με έναν εκπληκτικό Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που σημείωσε δύο γκολ, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή της… ιστορίας της. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με Μάριν και Οτζίτζα, η ΑΕΚ ισοφάρισε με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου και πήρε τη νίκη με γκολ του Μάνταλου. Πιο κοντά από ποτέ η απόλυση Χάσι.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στα πρώτα δέκα λεπτά είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, με τον Καπίνο να αντιδρά και να αποκρούει στις δύο απ’ αυτές. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και έχασε ευκαιρία με τον Καρσελά, ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν εκείνος που προηγήθηκε με γκολ του Μάριν στο 21′.

Η ΑΕΚ έδειξε να τα έχει… χαμένα μετά το γκολ, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και πάλι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν πιο κοντά, με τον Ανέστη να λέει "όχι" στον Καρσελά λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Οτζίτζα στο 46′, στην πρώτη επίθεση του δευτέρου ημιχρόνου, βάζοντας βάσεις για μια μεγάλη νίκη. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στο 64′ ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την πάσα του Αραούχο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καπίνο, που φέρει ευθύνη, μειώνοντας σε 1-2. Η ΑΕΚ πίεζε, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα είχαμε δεκάλεπτη διακοπή στο ματς, λόγω χημικών που πέταξε η αστυνομία, η οποία είχε συγκρούσεις με οπαδούς της ΑΕΚ.

Η Ένωση, με την επιστροφή των δύο ομάδων, κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα απίστευτο φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έκανε το 2-2. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ασφυκτική πίεση με στόχο την ολική επαναφορά και έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή. Στο 84′ ο Αραούχο μπήκε από δεξιά, γύρισε στον Μάνταλο και αυτός από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-2 σε κενή εστία, χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ, που παραμένει στην κορυφή και αφήνοντας στο -5 τον Ολυμπιακό.

Δείτε εδώ το ΑΕΚ – Ολυμπιακός LIVE όπως το μετέδωσε το www.pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments