Αθλητισμός

Γιουβέντους – Ολυμπιακός LIVE: Εδώ θα δείτε το μεγάλο ματς του UEFA Champions League

Γιουβέντους – Ολυμπιακός LIVE: Εδώ θα δείτε το μεγάλο ματς του UEFA Champions League
Γιουβέντους - Ολυμπιακός LIVE απόψε το βράδυ για το UEFA Champions League.

Γιουβέντους – Ολυμπιακός LIVE από ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD και COSMOTESPORT 2 για το UEFA Champions League.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME» με τον Περικλή Μακρή και καλεσμένους τον Πέτρο Ξανθόπουλο και τον Βαγγέλη Μόρα, οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των πρωταθλητών Ελλάδας και της «Γηραιάς Κυρίας», μίας από τις ιστορικότερες ομάδες του πλανήτη.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και στον Ολυμπιακό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με πλήρες ρεπορτάζ από το Τορίνο και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, καθώς και με τα στιγμιότυπα από όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς.

Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα «Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου». Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Γιουβέντους – Ολυμπιακός ζωντανά στην COSMOTE TV!

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στην COSMOTE TV και φέρνει στο δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας τη φιναλίστ του UEFA Champions League και πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους…

Ο Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League ταξιδεύει στην γειτονική Ιταλία για να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Δείτε ζωντανά και σε high definition την αναμέτρηση των “Ερυθρόλευκων” την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο COSMOTE SPORT 2HD!

27/09 21.45 Γιουβέντους-Ολυμπιακός, Φάση Ομίλων, 2η αγωνιστική 4ος Όμιλος LIVE | COSMOTE SPORT2HD

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments