Τεχνολογία

Volterra MOY: Η καινοτόμος εφαρμογή που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας

Volterra MOY: Η καινοτόμος εφαρμογή που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας
Η χρήσιμη εφαρμογή Volterra ΜΟΥ είναι πλέον γεγονός. Είναι η εφαρμογή που σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας.

Η εταιρεία Volterra σε σχετική ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στο κοινό ότι στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πελάτες της εδώ και μικρό διάστημα ολοκληρώσε την υλοποίηση της καινοτόμου εφαρμογής Volterra MOY.

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα και ένα application, μοντέρνο, ευχάριστο μα κυρίως φιλικό για το τελικό χρήστη και πάνω από όλα ολιστικά πληροφοριακό, έτσι ώστε ο εκάστοτε επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμεί και σχετίζονται με το λογαριασμό του στη Volterra.

Η εφαρμογή Volterra ΜΟΥ βασίζεται στην βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα DiG της Intelen, για την παροχή προσωποποιημένων ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρίες ενέργειας και στους τελικούς καταναλωτές τους.

Η Intelen έχει ήδη μεγάλους πελάτες και πολύ σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, και αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά το 2018 τόσο σε πελάτες, όσο και σε νέα προϊόντα. Στον ελληνικό χώρο, διαχειρίζεται ήδη ενεργειακά και πελατοκεντρικά δεδομένα, περισσότερων από 100.000 εταιρειών και οικιακών καταναλωτών, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια σε εταιρικούς και οικιακούς καταναλωτές, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατομμύρια τελικούς χρήστες μόνο στη χώρα μας.

Ποιες είναι όμως οι βασικές δυνατότητες του Volterra MOY; Ενδεικτικά μέσα από το Volterra MOY, κάθε χρήστης μπορεί να:

– Δει αναλυτικά το προφίλ της κατανάλωσης του!

– Κρατήσει αρχείο από το όλο το ιστορικό των πληρωμών του!

– Εξοφλήσει online, γρήγορα το λογαριασμό του!

– Ανακαλύψει χρήσιμα tips εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων κατ΄επέκτασην!

– Καταχωρήσει εύκολα τη τελευταία μέτρηση της παροχής του!

Η εφαρμογή Volterra MOY είναι διαθέσιμη για Desktop, Android και Apple συσκευές, (ακολουθήστε το παρακάτω σχετικό σύνδεσμο, κατεβάστε το Volterra MOY στη συσκευή σας και ανακαλύψτε πως μπορείτε να έχετε εύκολα τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας):

για τη desktop έκδοση, πατήστε εδώγια play store (android), πατήστε εδώγια app store (apple), πατήστε εδώ

Άν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για την εφαρμογή Volterra MOY, πατήστε εδώ.

Η εταιρεία εύχεται στους χρήστες της εφαρμογής ευχάριστη και ασφαλή πλοήγηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments