Πολιτική

Θεόδωρος Πάγκαλος: Ψήφισα και θα ψηφίσω Μητσοτάκη

Θεόδωρος Πάγκαλος: Ψήφισα και θα ψηφίσω Μητσοτάκη
Στην αποκάλυψη ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισε Νέα Δημοκρατία, προέβη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε ότι θα το ξανακάνει.

Την πρόθεσή του να ψηφίσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές εξέφρασε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM». «Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Νέα Δημοκρατία και θα το ξανακάνω. Θα ψηφίσω Μητσοτάκη» ήταν η χαρακτηριστική του αποστροφή.

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είχε το θάρρος να μην ψηφίσει υπέρ του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος, όπως τόνισε, διπλασίασε τους δημοσίους υπαλλήλους και τις προσλήψεις τους μέσω ρουσφετιών.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά προχώρησε στην κατάργηση ιδρυμάτων-σφραγίδων που χρηματοδοτούνταν από το δημόσιο. Επανέλαβε, μάλιστα, την άποψή του ότι το Σύνταγμα δεν λέει ότι ο δημόσιος υπάλληλος δεν απολύεται ποτέ. «Λέει ότι δεν απολύεται εκτός εάν καταργηθεί ο φορέας που υπηρετεί. 

Αν καταργηθεί ο φορέας, παύουν οι εργαζόμενοι να είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν αμφισβητώ τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά λέω ό,τι λέει το Σύνταγμα» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments