Πολιτική

Twitter: Πάρτι στα social media με τον …εξωγήινο του Μητσοτάκη

Twitter: Πάρτι στα social media με τον …εξωγήινο του Μητσοτάκη
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής προσπαθεί να πείσει ότι οι...εγχώριοι εξωγήινοι του Υμηττού έπεισαν ένα 15χρονο παιδί να αλλάξει φύλο, τότε, ναι, τα social media έχουν απόλυτο δικαίωμα σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα.

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter ήταν η πραγματική- όπως επεσήμανε με περίσσια σοβαρότητα από το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης– ιστορία ότι κάποιος νέος ζήτησε να συνηγορήσουν οι γονείς του στην αλλαγή φύλου, επειδή αυτό του είπε να κάνει ένας εξωγήινος στον Υμηττό.

Έστω και αν αντιπαρέλθει κάποιος ότι υπάρχουν όντως εξωγήινοι στον Υμηττό. Έστω και αν κάνει ότι δεν άκουσε πως επικοινωνούν με 15χρονα ελληνόπουλα θέματα βαρύνουσας σημασίας. Έστω πάλι και αν παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι όλα αυτά ειπώθηκαν στο βήμα της Βουλής. Πώς μπορεί να αγνοήσει ότι αυτή η ιστόρια ειπωθηκε από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης ενός ευρωπαϊκού κράτους εν έτη 2017, προκειμένου να μεταπείσει βουλευτές στην ψήφο ενός τόσο σοβαρού νομοσχεδίου, όπως αυτό της αλλαγής φύλου στην ταυτότητα.

Και μέσα σε όλα αυτά οι καλύτερες ατάκες γράφτηκαν και όχι άδικα στο Twitter.Το #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε έχει γίνει trend με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πρωταγωνιστεί.

Ενδεικτικά στα καλύτερα αναφέρονται:  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments