Αθλητισμός

Ε.Ε.Α: «Έγκλημα αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ε.Ε.Α: «Έγκλημα αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
Η Ε.Ε.Α προβάλλει αντίσταση στο ενδεχόμενο εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος της Football League στις υπάρχουσες συνθήκες.

Οι παραιτήσεις του προέδρου της Ε.Ε.Α, Δημήτρη Μαζαράκη, αλλά και του αναπληρωτή προέδρου, Γιώργου Μαζαράκη, έχουν εντείνει το κλίμα αβεβαιότητας γύρω από τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί το εάν υπάρχει δυνατότητα συνεδρίασης της Επιτροπής, μετά από τις δύο παραιτήσεις, γεγονός που καθυστερεί την εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

«Θα ήταν έγκλημα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, υπό αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα των δικαστικών, είτε η αναπλήρωσή τους, είτε να ανακληθούν οι παραιτήσεις τους. Η Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση. Να μην επαναληφθούν τα περσινά προβλήματα, όταν ομάδες δεν έλαβαν άδεια, αφότου ξεκίνησε το πρωτάθλημα και τους αφαιρούσαν βαθμούς», τόνισε σε δηλώσεις του στο «pressaris», ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments