Αθλητισμός

Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον κ. Λεμονή για την ευκαιρία»

Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον κ. Λεμονή για την ευκαιρία»
Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον κ. Λεμονή για την ευκαιρία», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κάμερα της Nova μετά το Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όντως πέρασε καιρός από την τελευταία μου συμμετοχή, με βοήθησε ο Θεός να ανταπεξέλθω και πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να μπορώ να παίζω. Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα γιατί το τελευταίο δίμηνο ήμουν τελείως εκτός.

Ο προπονητής μου στην Εθνική ευτυχώς με εμπιστεύτηκε και πέτυχα δύο γκολ αλλά είχα δύο ενενηντάλεπτα σε δύο μήνες. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον Κο Λεμονή που με εμπιστεύτηκε σήμερα και μου έδωσε την ευκαιρία για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Ήρθα στην Ελλάδα έχοντας συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, με βοήθησε στα πάντα και γι’ αυτό είναι και στον Ολυμπιακό. Αγαπώ τους φιλάθλους του Πανιωνίου και δεν πανηγύρισα τα γκολ από σεβασμό και από αγάπη προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Το είχα αποφασίσει από πριν ότι δεν θα το κάνω. Δεν έχω λόγια για τον Μασούντ. Ούτε για την ποιότητά του, ούτε για τον χαρακτήρα του, είναι σπουδαίος, προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας του πάντα και για τη χώρα μας είναι ένας σούπερ σταρ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι ένας ηγέτης και ελπίζω να καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του και στη ζωή του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments