Ελλάδα

Υπόθεση Ηριάννας: Εκδικάζεται το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης

Υπόθεση Ηριάννας: Εκδικάζεται το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης
Στο Εφετείο εκδικάζεται σήμερα το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης της 29χρονης Ηριάννας.

Την αποφυλάκισή της, μέχρι τη δίκη της σε δεύτερο βαθμό, θα ζητήσει σήμερα η 29χρονη Ηριάννα, η οποία θα κάνει μία δεύτερη προσπάθεια να πείσει τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου ότι δεν είναι επικίνδυνη να τελέσει νέα αδικήματα εάν αφεθεί ελεύθερη.

Η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί σήμερα για μια ακόμη φορά στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, το οποίο θα κληθεί να απαντήσει στο αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που της επιβλήθηκε τον Ιούνιο και την κρατά στις φυλακές της Θήβας.

Τον περασμένο Ιούλιο το δικαστήριο, με πλειοψηφία 3 ψήφων έναντι 2 και με αρνητική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, είπε «όχι» στο αίτημά της. Δυόμιση μήνες ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης έχει σχηματιστεί γύρω της, γεγονός που καταδείχθηκε και στην πρόσφατη συναυλία για την στήριξη στο πρόσωπο της.

Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή της στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, άλλα και την εμπλοκή της με τα όπλα που βρέθηκα θαμμένα στην Πανεπιστημιούπολη. Ωστόσο ένα μέρος του δακτυλικού της αποτυπώματος την κρατά στη φυλακή από τον Ιούνιο, με τους πραγματογνώμονες που έχει διορίσει η οικογένεια της να επιμένουν ότι δεν μπορεί να ταυτίζεται το αποτύπωμα της με εκείνο που βρέθηκε σε ένα από τα όπλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments