Ελλάδα

ΣΔΟΕ: Μπαρ στο Γκάζι πωλούσε αναβολικά και παράνομα ποτά

ΣΔΟΕ: Μπαρ στο Γκάζι πωλούσε αναβολικά και παράνομα ποτά
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέσχεσαν σκευάσματα αξίας 35.000 ευρώ. Στο μπαρ υπήρχε και χύμα αλκοόλ που οι υπεύθυνοι το πωλούσαν ως επώνυμο προϊόν.

Νέο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παράνομων ποτών και αναβολικών ουσιών κατάφερε το ΣΔΟΕ.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε την περασμένη Κυριακή σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι, υπάλληλοι της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΟΕ Π.Δ. Αττικής και Αιγαίου εντόπισαν και κατέσχεσαν:

– 570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων (κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας) εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000 ευρώ,

– 30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,

– 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων, 

-ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προοριζόταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και

– 420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, τέσσερα άτομα ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας, τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας