Αυτοδιοίκηση

Κώστας Μπακογιάννης: Και 50% να πάρει η ΝΔ στις εκλογές δεν φτάνει

Κώστας Μπακογιάννης: Και 50% να πάρει η ΝΔ στις εκλογές δεν φτάνει
Την ανάγκη ευρύτερων συναινέσεων μετά τις εκλογές υπογραμμίζει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος υποστηρίζει πως ακόμη και το 50% δεν φτάνει στη ΝΔ.

«Και 50% να πάρει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές, πάλι δεν φθάνει. Την επόμενη ημέρα θα χρειαστεί να δημιουργήσει ευρύτερα πεδία κοινωνικής συνεννόησης, συνεργασίας και συναίνεσης», δηλώνει ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», που δημοσιεύεται την Παρασκευή.

«Αυτός είναι ο νόμος της ανάγκης αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Επιμένω στην ανάγκη ενός νέου, διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού. Μιας νέας κοινωνικής συνθήκης που θα ξεπεράσει τις διχαστικές λογικές του τύπου "ο θάνατός σου η ζωή μου", πρόσθεσε.

Σε ερώτηση της εφημερίδας, ο περιφερειάρχης, που διατηρεί κεντρώο προφίλ, ερωτάται και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Κυριάκος εξελέγη πρώτος και ο φίλος μου ο Αδωνις τέταρτος. Μην ξεχνάτε πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά μια μεγάλη λαϊκή παράταξη η οποία οφείλει να εκφράσει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων. Ολοι χωράνε και όλοι έχουν ρόλο», αναφέρει, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments