Ελλάδα

Επίθεση στο Έθνος: Καρέ – καρέ το χτύπημα στα γραφεία – Έφυγε η αστυνομία (vid)

Επίθεση στο Έθνος: Καρέ – καρέ το χτύπημα στα γραφεία – Έφυγε η αστυνομία (vid)
Ερωτηματικά για τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας προκαλούν δύο βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με την στάση της στην επίθεση στο «Έθνος» το βράδυ της Κυριακής.

Η επίθεση στο Έθνος από χούλιγκανς καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας.

Στο πρώτο βίντεο απεικονίζεται η δράση της εγκληματικής 15μελούς συμμορίας, η οποία επιτέθηκε με καδρόνια, λοστούς, πέτρες και μπογιές, ενώ ένα από τα μέλη της επιχείρησε να πετάξει (πιθανότατα) μια βόμβα μολότοφ μέσα στο κτίριο, ενώ στο δεύτερο διακρίνεται το περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια της περιοχής, αποχωρεί λίγα δευτερόλεπτα πριν το χτύπημα και ενώ τους βλέπει να καταφτάνουν!

Είναι ένα θέμα που πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και να ξεκαθαριστεί αν το περιπολικό και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησαν με εντολή ανωτέρου τους, αφήνοντας έτσι τα γραφεία του «Έθνους» στο έλεος των χούλιγκανς και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζόμενων του κτιρίου παρότι έβλεπαν την πολυμελή συμμορία να πλησιάζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments