Διεθνή

Και ο Ντάστιν Χόφμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Και ο Ντάστιν Χόφμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
Μετά τον ΧάρβεΪ ΓουάινσταΪν και τον Κέβιν Σπέισι, ένα ακόμα τεράστιο όνομα του Χόλιγουντ κατηγορείται γαι σεξουαλική παρενόχληση: ο Ντάστιν Χόφμαν.

Ο 2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν μπαίνει στο στόχαστρο για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς η συγγραφέας Άννα Γκρέιχαμ Χάντερ τον κατηγόρησε, μιλώντας στο Hollywood Reporter, ότι έβαλε το χέρι του στα οπίσθια της επανειλημμένως και άφηνε συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Αυτά συνέβησαν κατά τα γυρίσματα της ταινίας “Ο Θάνατος του Εμποράκου”, του 1985. Ο 80χρονος σήμερα Ντάστιν Χόφμαν δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες.

Την ίδια στιγμή και ο επίσης βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός Μπρετ Ράτνερ κατηγορείται από τις ηθοποιούς Νατάσα Χέντστριτζ και Ολίβια Μαν, για σεξουαλικη παρενόχληση.

Μάλιστα τον Ράτνερ κατηγορούν και άλλες τέσσερις γυναίκες για σεξουαλικοί κακοποίηση. Ο Ράτνερ, δημιουργός των μπλοκμπάστερ «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ» και «X-Men: Η τελική αναμέτρηση», αρνείται τις κατηγορίες και διαψεύδει επίσημα σε μια δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του.

Η Νατάσα Χέντστριτζ, που έγινε ευρέως γνωστή για την ερμηνεία στην ταινία Species το 1995, κατηγορεί τον Ράτνερ ότι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα, όταν εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία μόλις 19 ετών. «Μου γύρισε το χέρι και με ακινητοποίησε με το σώμα του«, κατήγγειλε η ηθοποιός. Όπως είπε μη έχοντας άλλες δυνάμεις, υπάκουσε σε ό,τι της ζήτησε.

Η Χέντστριτζ παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να μιλήσει, ακολουθώντας το παράδειγμα των δεκάδων γυναικών που πρόσφατα κατήγγειλαν τις σεξουαλικές επιθέσεις που υπέστησαν από τον Χάρβεϊ Ουάινστιν, τον πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ.

Η Ολίβια Μαν, από την άλλη η οποία έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «The Newsroom», είπε στην εφημερίδα ότι ο Μπρετ Ράτνερ αυνανίστηκε μπροστά της όταν εκείνη βρισκόταν στα πλατό της ταινίας Το Τελευταίο Κόλπο (2005). Η ίδια είχε αναφέρει αυτήν την επίθεση σε ένα βιβλίο χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.

 

Διαψεύδει ο σκηνοθέτης

Παράλληλα, τέσσερις ακόμα γυναίκες κατήγγειλαν ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Ράτνερ. Ο δικηγόρος του, ο Μάρτιν Σίνγκερ, απέρριψε κάθε κατηγορία.

«Εκπροσωπώ τον Ράτνερ εδώ και 2 δεκαετίες και καμία γυναίκα δεν τον κατηγόρησε ποτέ για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά ή σεξουαλική παρενόχληση» επισήμανε ο δικηγόρος στην εφημερίδα σε μια δεκασέλιδη επιστολή. «… Καμία γυναίκα δεν ζήτησε ποτέ ή δεν σύναψε καμία οικονομική συμφωνία με τον πελάτη μου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments