Άντρας

Η Ειρήνη Σκλήβα παίρνει διαζύγιο κι εμείς θυμηθήκαμε γιατί είχε αναδειχτεί Μις Κόσμος (pics)

Η Ειρήνη Σκλήβα παίρνει διαζύγιο κι εμείς θυμηθήκαμε γιατί είχε αναδειχτεί Μις Κόσμος (pics)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Ειρήνη Σκλήβα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παίρνει διαζύγιο και το αντρικό κοινό είναι... χαρούμενο. Ο λόγος είναι στις φωτογραφίες που σας δείχνουμε.

Προς συναινετικό διαζύγιο οδεύει ο γάμος της Ειρήνης Σκλήβα με το Νίκο Χυδήρογλου σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Espresso. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 16 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί μία κορούλα, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να χωρίσει.

Οι δυο τους επέλεγαν πάντα σε αυτά τα 16 χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη ζωή τους και σπάνια απασχολούσαν τα media. 

Η Ειρήνη Σκλήβα υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας. Είχε αναδειχθεί Μις Κόσμος και φυσικά οι φωτογραφήσεις της πολλές φορές… ξεσήκωσαν.

Εμείς τη θυμηθήκαμε, με αφορμή το διαζύγιο και φυσικά επιβεβαιώσαμε ξανά γιατί είχε αναδειχτεί ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. 

Απολαύστε την:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.