Αθλητισμός

Ζάρκο Πάσπαλι: Νέο καρδιακό επεισόδιο για το πάλαι ποτέ Σέρβο άσο

Ζάρκο Πάσπαλι: Νέο καρδιακό επεισόδιο για το πάλαι ποτέ Σέρβο άσο
Νέο καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο 51χρονος Ζάρκο Πάσπαλι, ο Σέρβος άσος που υπηρέτησε τις "φανέλες" πολλών ελληνικών ομάδων.

Ο παλιός Σέρβος άσος, Ζάρκο Πάσπαλι, που πέρασε για πολλά χρόνια από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Άρη και του Πανιωνίου υπέστη πρόσφατα νέο καρδιακό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σαν Αντόνιο. 

Όπως έγραψε μάλιστα δημοσιογράφος των Σακραμέντο Κινγκς στο Twitter, ο Βλάντε Ντίβατς, παλιός συμπαίκτης του στην Εθνική Σερβίας επισκέφτηκε τον 51χρονο Πάσπαλι ενώ ταξίδευε στη Νέα Υόρκη για τον χθεσινό αγώνα με τους Νικς. Ο Πάσπαλι έχει προβλήματα με την καρδιά του εδώ και πολλά χρόνια. Το 2001, σε ηλικία μόλις 35 ετών υπέστη το πρώτο του καρδιακό επεισόδιο ενώ βρισκόταν ακόμα στην Αθήνα. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους έπαθε το δεύτερο και δυστυχώς αυτά αποτέλεσαν απλά την αρχή της περιπέτειας για τον παλαίμαχο άσο.

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kosmagazin.com» αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στο Βελιγράδι. «Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδησή του, επικοινωνεί. Πέρασε δύσκολα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον», δήλωσε ο Βλάντε Ντίβατς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενώ για τον 51χρονο πλέον Ζάρκο μίλησε και ο Ιταλός προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου των «σπιρουνιών», Ετόρε Μεσίνα: «Ανησυχήσαμε όλοι, καθώς είναι ένας καλός άνθρωπος που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι. 

Ο Πόποβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον φίλο του. Ο Ζάρκο ρώτησε τον γιατρό αν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι. Απ’ όσα άκουσα, ο γιατρός του συνέστησε να κοιμάται αρκετά και να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments