Μedia

Το Τατουάζ επεισόδια 45 και 46: Τι θα δούμε απόψε (trailer)

Το Τατουάζ επεισόδια 45 και 46: Τι θα δούμε απόψε (trailer)
Το Τατουάζ επεισόδια 45 και 46: Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha.

«Το Τατουάζ» του Alpha είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Αναλυτικά τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια:

Επεισόδιο: 45

Η οικογένεια Μελά βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Αλέξανδρο, παρακολουθώντας με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του. Η Άννα κρατά αξιοπρεπή στάση στο νοσοκομείο. Αργότερα, όμως, «σπάει» στην αγκαλιά τής Βέρας. Στο Λονδίνο, η Νικόλ ενθαρρύνει τον Τόνυ να συνεχίσει τις προσπάθειές του για επανασύνδεση με την Άννα.

Την ίδια στιγμή, στην Πάτρα, ο Ορφέας ετοιμάζεται να εκτελέσει το επόμενο θύμα του. Η Μαργκώ θεωρεί την Νικόλ άχρηστη, λόγω εγκυμοσύνης, και δεν διστάζει να της το πει κατάμουτρα, ταράζοντάς την. Παράλληλα, η Μαργκώ είναι η μόνη που αντιλαμβάνεται πως η αναστάτωση της Αμαλίας οφείλεται στο μενταγιόν με το καράβι, το οποίο φοράει στο λαιμό η Έμιλυ και μεταφέρει τους φόβους της στον Ρίτσαρντ. Στο μεταξύ, η αποχαιρετιστήρια επίσκεψη της Άννας στον Αλέξανδρο, πριν φύγει για Λονδίνο… καταλήγει σ’ ένα ερωτικό φιλί.

Επεισόδιο: 46

Η αντίδραση της Άννας στο φιλί του Αλέξανδρου είναι αναπάντεχη… Ταυτόχρονα, η Ελένη και ο Ορφέας αποφασίζουν την ημερομηνία του γάμου τους, την ίδια ώρα που ο Ορφέας προετοιμάζεται για το επόμενο θύμα του. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Τόνυ και την Μαργκώ οξύνονται. Για πρώτη φορά η Μαργκώ νιώθει την «καρέκλα» της στην Εταιρεία να τρίζει. Η Νικόλ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη απώλεια που την βυθίζει στην κατάθλιψη. Η Άννα επιστρέφει στο Λονδίνο κι εκεί μια αντίδραση της Αμαλίας αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Δείτε το τρέιλερ των σημερινών επεισοδίων:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments