Ελλάδα

Καιρός: Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία

Καιρός: Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία
Επιμένει ο καιρός να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Ο καιρός σήμερα θα συνεχίσει με βροχές και καταιγίδες ενώ σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ οι καταιγίδες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο, κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του βορείου Αιγαίου. 

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα:

Μακεδονία, ΘράκηΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στη Μακεδονία.Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο και κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά.Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικέες βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα πρόσκαιρα ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα στις νοτιότερες περιοχές.Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη νότια Κρήτη με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑττικήΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘεσσαλονίκηΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments