Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Για τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Για τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά ψάχνει ο Ολυμπιακός απέναντι στους έτερους ερυθρόλευκους της Euroleague.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Έπειτα από το τεράστιο διπλό που πήρε απέναντι στην Φένερ στην διαδικασία της παράτασης την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί απόψε την νίκη του αυτή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 1), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της θεσμού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει και σε αυτό το ματς διαθέσιμους τους Βασίλη Σπανούλη και Κιμ Τιλί, ενώ μεγάλο ερωτηματικό ακόμα είναι ποιος εκ των Κάιλ Γουίλτζερ ή Γιώργο Μπόγρη θα συμπληρώσει την δωδεκάδα για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ερυθρός Αστέρας σαφώς πιο αποδυναμωμένος από πέρυσι θα ταξιδέψει στην Αθήνα με ρεκόρ 2-5. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Βελιγραδίου μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μακριά από την έδρα της.

Η προϊστορία πάντως γράφει Ολυμπιακός, αφού οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν με την ομάδα του Πειραιά να έχει μόνο νίκες στο ενεργητικό της.Το 2014 o Oλυμπιακός πήρε στις 7 Νοεμβρίου την νίκη με 62-57 στο Βελιγράδι, ενώ στο ΣΕΦ νίκησε με 64-59 στις 12 Δεκεμβρίου.Στις 20 Δεκεμβρίου του 2016 οι ερυθρόλευκοι επανέλαβαν την ίδια επιτυχία με 73-65 και στις 22 Μαρτίου του 2017 πέρασαν με 66-64 από τη Σερβία. Στο φιλικό που έγινε στο Ηράκλειο στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα με 70-56. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments